Vorssammuseo 3.0

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Trendivihreä Forssa valloittaa!

Kevään aikana olen museolla ahertanut kehittääkseni yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa etenkin lähimatkailun lisäämiseksi museoon ja yleensä Forssaan. Kirpeän turkoosi lähimatkailijan postikortti on yksi tämän yhteistyön tuotos. Kortin kartan on suunnitellut Marja Hannula ja piirtänyt Ybi Hannula.

Karttakuva: suunnittelu Marja Hannula ja piirros Ybi Hannula


Projektin tiimoilta olen vieraillut eri kohteissa ideoimassa ja uutena forssalaisena se on avartanut katsomustani siihen, kuinka monipuolinen elämysten tarjonta Forssassa on. Paikallisiin ihmisiin ja eri kahviloihin, ruokaloihin sekä kulttuuri- ja vapaa-aikakohteisiin tutustuminen ei ole tuntunut työltä vaan rikkailta kohtaamisilta. Jos minäkin nautin tästä, niin miksi ei myös matkailijat.
Useampi kuin yksi yhteistyökumppani toivoi markkinointimateriaalia, joka on näppärässä koossa, siinä on kartta ja kohteiden sijainti, aukioloajat sekä yhteystiedot. Pieni juju kortissa on se, että vieraillessaan eri kohteissa asiakas voi pyytää leiman korttiinsa. Saatuaan viisi leimaa korttiin, kerääjä saa valita tahojen tarjoamista eduista itselleen mieluisimman. Edut vaihtelevat alennuksista ilmaisiin sisäänpääsyihin ja kahvikupposeen. Leimoja voi kerätä vuoden loppuun.
Kortin voi halutessaan lähettää postitse läheisilleen ja tutuilleen, merkiksi siitä, että lomakohteena on ollut Forssa. Se on hyvä kutsu mummoille, paapoille, ystäville ja tuttaville tulla Forssaan, kirjavien kankaiden ja elämysten kaupunkiin.
Teksti: Minna Lehtola

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti