Vorssammuseo 3.0

torstai 19. huhtikuuta 2012

PURKKA UNOHTUI PÖYDÄLLE

Onko sinulta unohtunut purkkapussi museon tuvan pöydälle? Henkilökunnalle on tullut ilmoituksia, että museonäyttelyssä on esineitä, jotka eivät kuulu sinne. Tarkkasilmäiset ovat kiinnittäneet huomiota näyttelyn yksityiskohtiiin.

Asialla ovat olleet pääosin Forssan kolmos- ja nelosluokkalaiset, jotka vierailevat parhaillaan kulttuuripassikohteissa. Kulttuuripassin tekoon on osallistunut useita forssalaisia tahoja, jotka ovat tehneet passilaisille visaisia tehtäviä. Tarkoitus on tehdä paikkakunnan tarjonta koululaisille tutuksi sekä kokeilla eri harrastusmahdollisuuksia.

Museolla on käynyt koululaisia perheidensä kanssa valokuvasuunnistamassa, esinebongaamassa ja nukkeinstallaatiota tekemässä. Ensi viikolla kameraseura järjestää museolla lisäksi digikuvaustyöpajan, jossa voi ottaa muotokuvia vaikkapa visiittikorttiin.

Kulttuuuripassilaisten palaute on meille tärkeää, sillä sen avulla voimme kehitellä kesää varten uutta tekemistä perheille. Valokuvasuunnistukseen ja esinebongauseen voi ja onkin jo osallistunut myös muut kuin kulttuuripassilaiset. Haluamme tietää, mitkä ovat asioita jotka kiinnostavat ja koukuttavat. Mitä juuri sinä haluaisit tehdä museossa?

Tästä se lähtee, ensimmäinen rasti valokuvasuunnistajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti