Vorssammuseo 3.0

perjantai 4. syyskuuta 2015

Blogiasiaa blogissa


Viimeksi pohdimme sitä millainen on tyypillinen museokävijä, ja ennen kaikkea sitä keitä meillä Forssan museossa käy. Tuloksena avautui kuva museosta, jonka kävijät eivät edusta ainoastaan tyypillisintä kävijäryhmää, vaan harrastajista nuoriin innokkaisiin uusiin asiakkaisiin, ystäväseurueisiin ja opastettaviin virkistyspäivien ryhmiin ulottuvaa joukkoa erilaisia ihmisiä.

Tällä kertaa otamme käsittelyyn hieman toisenlaisen yleisön. Huomio käännetään tämän kirjoituksen kautta juuri Teihin – Vorssammuseo 3.0 –blogin lukijoihin, olette sitten ensimmäistä kertaa vierailemassa tällä sivustolla, taikka jo tuttu kävijä ja kommentoija. Jokainen lukee ja selailee blogeja omien mieltymystensä mukaan. Itse lukeudun blogien vapaa-ajan käyttäjiin, seuraten muutamaa suosikiksini valikoitunutta kirjoittajaa niin ammatillisten, kuin elämäntapoihin liittyvien teemojen saralla.

Forssan museon blogilla on myös oma lukijakuntansa, johon me kirjoittajat haluamme nyt tutustua paremmin. Jätäthän siis vastauksesi ja kommenttisi alla olevan linkin takaa löytyvään lukijakyselyyn.





Kysely sulkeutuu 30.9.2015.

Kirjoittanut: Tuuli Ravantti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti